Despre noi

Taboo Beauty Center

TABOO BEAUTY CENTER va invita intr-o atmosfera de vis, unde veti fi rasfatati la maxim de personalul nostru calificat. Nu suntem doar un salon de infrumusetare, ci un centru complet unde gasiti tot ce aveti nevoie pentru ingrijirea intregului corp si nu numai. Scopul nostru principal este sa avem grija de corpul, mintea si frumusetea clientilor nostri.

Centrul de infrumusetare este dotat cu aparatura de ultima generatie si produse profesionale de cea mai buna calitate, cu ajutotul carora va vom ajuta sa aveti un look impecabil, remarcat si apreciat de cei din jur. Portofoliul nostru de servicii este extrem de vast: de la hairstyling, manichiura, pedichiura, cosmetica, tratamente corporale, body piercing, tatuaj cosmetic si corporal, injectii cu botox, masaj si multe altele. Aceste servicii sunt realizate sub atenta supraveghere a expertilor nostri.

TABOO BEAUTY CENTER este solutia pentru orice femeie care se respecta si se intretine, dar si pentru barbati bineinteles. Avem grija ca fiecare client sa fie tratat asa cum se cuvine, personalul nostru fiind bine specializat si oferind consultanta gratuita pentru orice problema.