5 moduri prin care poti face ochii sa para mai mari

Se spune ca ochii sunt oglina sufletului, asa ca de ce sa nu facem ca sufletul sa iasa in evident. De la trucuri rapide, la sfaturi cu privire la modul de a face ca produsele potrivite sa functioneze cum trebuie prin aplicarea lor, aici sunt cinci idei pentru look-ul de zi cu zi al ochilor.

  1. Arata sprancenelor tale cine e seful

Trebuie intotdeauna sa avem sprancenele perfect conturate, forma lor sa fie fix potrivita pentru forma fetei si coafura. O conturare sau pensare gresita a sprancenelor, strica tot aspectul fetei, chiar si daca porti cel mai interesant si deosebit machiaj. Sprancenele, deci sunt cele mai importante si de la ele se incepe totul.

  1. Gaseste culoarea perfecta

Pentru ochi verzi: nuante de apus de soare, cum ar fi chihlimbarul indraznet, verdele si portocaliul fiind culori complementare se imbina perfect, fara sa se intensifice unul pe altul. Culoarea cuprului merge de asemenea perfect pentru ochii verzi mai inchisi la culoare.

Pentru ochi caprui: este mai usor deoarece merg facute mult mai multe combinatii. Se poate folosi fara problem un albastru regal!! Nuante exotice, galben,auriu,portocaliu,verde deschis.

Pentru ochi albastri: Suna bizar, dar rozul merge foarte bine (magenta sau fuchsia) si nu va da niciodata gres imbinandu-l, cu o linie subtire deasupra genelor, de tus negru/gri inchis.

  1. Maestrul “linie invizibila”

Aceasta modalitate de a pune in evident ochii este foarte des folosita de make-up artisti si recomandata atunci cand ochiul vrea sa iasa in evidenta. Creionul negru nu se aplica pe pielea de deasupra genelor, ci in interiorul genelor superioara, printre radacinile acestora. Acest lucru va crea o iluzie de gene mai pline, mai mult decat prin folosirea unui simplu rimel.

  1. Curbeaza-ti genele ca o profesionista

Inainte de a aplica mascara, indicat ar fi ca sa folositi ustensila de curbat genele. Multe femei fac mare greseala de a o folosi dupa ce au aplicat mascara, dar correct este inainte.

  1. Acopera-ti genele cu rimelul potrivit

Rimelul este un produs pe care femeile il folosesc de zi cu zi…ne da incredere. Trebuie totusi aplicat correct in functie de evenimente, moment al zilei,etc. Se poate cu incredere apela la rimeluri si de alte culori in afara clasicului negru (gri,maro,albastru,mov – dau foarte bine aceste culori in anotimpurile calde).

 

 

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd