Tendinte de machiaj pentru toamna/iarna

A existat o tendinta in machiaj ce a mers pe caile frumusetii in aceasta toamna. Incepand din Paris si ajungand pana la New York, aceasta tendinta s-a concentrat mult pe arcuirea puternica a fruntii si buzele evidentiate de rujuri puternice, ce au un mare impact. Din fericire au existat putine reinventari ale fetei si s-au concentrat mai mult pe structura obrazului, definirea buzelor si stralucirea ochilor.

Machiajul smokie eyes este si va ramane foarte la moda, pentru unele fete se pot folosi si alte color in afara de negrul classic pentru acest tip de machiaj. De fapt, sezonul rece aduce o multime de culori, nuante puternice,cum ar fi albastru sau purpuriu. Echilibrarea culorilor intense asupra ochilor si buzelor, duce la o folosire a fardului de obraz intr-o cantitate mai mica si in nuante mai nude, mai calme, dar care sa mentina in acelasi timp o stralucire a fetei. Nu trebuie ca fata sa aiba un aspect palid, in ciuda faptului ca ochii sunt foarte bine conturati, la fel si buzele. Obrajii trebuie intotdeauna “colorati”.

A sosit timpul sa fim creative cu markere, pentru ochi, dar se pot folosi si pentru buze, pometi si frunte. Acest lucru se poate realize doar daca persoanele care fac acest lucru stiu cum sa foloseasca un astfel de instrument, deoarece este mai deosebit. Trebuie sa fim atente atunci cand realizam un machiaj, deoarece nu este tocmai usor. Sa avem grija ca pensula sa fie scuturata de excesul de pudra,fard inainte de a aplica culoarea. Ceea ce majoritatea make-up artistilor fac, este sa inmoaie markerele cu un praf de finisare care reduce strălucirea astfel oferindu-vă mai mult de un aspect eteric.

Sa nu va fie teama sa experimentati noi culori, noi machiaje chair daca nu le-ati folosit pana acum. Tot ceea ce este nou, nu trebuie sa fie perfect, dar poate fi o reusita buna la un moment dat.

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd