Diferite tipuri de a realiza manichiura si beneficiile lor

Toate femeile folosesc o serie de tratamente pentru a-si pastra unghiile sanatoase si atractive. Unele femei vor sa poarte unghii false cu gel sau sa-si realizeze picturi pe unghii pentru diverse evenimente speciale. Astazi exista o varietate de metode de a realiza o manichiura, altele decat cea clasica, dar si multe tratamente dintre care femeile pot alege.

Unghiile cu acril
Acest tip de unghii sunt create prin combinarea de polimer, un produc acrilic sub forma de pulbere, cu monomer, un produs acrilic lichid. Amestecul este aplicat pe unghia naturala folosind o perie acrilic si se intareste in cateva minute. Acest tip de manichiura este puternica si rezistenta, dar si usor de intretinut. Aplicate corect, pot semana perfect cu unghia naturala.

Unghiile cu gel
Ele sunt create folosind un gel de ultraviolete, ce contine polimeri de pre-amestecate si monomeri. Aspectul este natural si lucios. Gelul este aplicat pe suprafata unghiei naturale si este situat apoi sub o lumina ultravioleta. Beneficiile acestor tip de unghii sunt ca ele nu se pot ingalbeni, sunt felxibile si nu se rup. Acest proces se poate realiza deasemenea si pentru a reface unghiile naturale rupte.

Manichiura simpla profesionala
Unghiile naturale pot fi imbunatatite prin realizarea unei manichiuri profesionale. Acest proces presupune curatarea zonei mainii si a unghiilor, zona de cuticula este imbunatatita prin impingerea cuticulei spre partea superioara a unghiei si nu prin indepartarea acesteia. Produse, cum ar fi uleiul pentru cuticule, sunt aplicate pentru a ajuta zonele problematice din jurul unghiilor. Se pot realiza deasemenea si tratamente foarte hidratante pentru maini, cum ar fi tratamentul cu parafina. O astfel de manichiura poate dura intre 2-3 saptamani, iar intretinerea periodica poate contribui la cersterea constanta a unghiilor si pastratea fina a mainilor.

Picturi pe unghii cu ajutorul cuielor aerografe
Aceste cuie ofera o mare varietate de imagini si modele pentru a imbunatati aspectul unghiilor. Pentru realizarea picturilor trebuie urmati cativa pasi: se alege modelul ce urmeaza a fi pictat, se aplica pe unghie un strat de baza, iar apoi se foloseste un instrument aerograf pentru a picta modelul. Picturile pot dura pana la doua saptamani, dar trebuie sa se evite atingerea unghiilor de produse chimice sau evitarea activitatile mai dure, pentru mentinerea unui aspect impecabil cat mai mult timp.

Pentru a afla mai multe despre unghiile tehnice si tratamentele pentru maini si unghii, va asteptam la Taboo Beauty Center, unde o sa gasiti raspuns la orice intrebare.

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd